Infiintata din Septembrie 1992, TitPet este astazi in topul firmelor de constructii, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai, si dispune de un capital de 100.000 RON.

Obiectivul de baza al firmei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.
TitPet Impex, firma de consultanta in constructii, inginerie si proiectare, dispune de un personal tanar si bine pregatit. Specialistii nostri, ingineri si proiectanti de mare valoare, si-au definitivat studiile si s-au specializat in tara si in strainatate, unde au participat la realizarea unor obiective de mare importanta, fiind la curent cu cele mai noi tehnici si materiale in proiectare si executie.
Firma noastra isi desfasoare activitatea pe baza legilor in vigoare si a standardelor internationale.

Personalul nostru va raspunde cu promptitudine oricaror solicitari, indiferent daca acestea provin din tara sau din strainatate.

Aflata intr-un permanent proces de extindere, TitPet ii invita pe toti potentialii colaboratori - inclusiv tinerii dinamici si dornici de afirmare, care nu au avut timp sa acumuleze suficienta experienta de lucru - sa ne contacteze cu incredere pentru a putea pune impreuna bazele unui parteneriat de durata.